Succesverhalen

Succesverhalen

Succesverhalen Power Slim

Ellis van de Hurk, Waalre
Ik had al veel pogingen gedaan om af te vallen. Ik kende ze allemaal: Weight Watchers, Atkins, calorieën tellen etc. Maar elke keer was ik er na een paar weken klaar mee. Daarna kwam ik razendsnel weer aan. En kon ik weeeeer opnieuw begonnen. Weer een lijdensweg. Maar via mijn vriendin ben ik in aanraking gekomen met Power Slim. In het begin was het even wennen, maar al snel verdween mijn hongergevoel. En nu ben ik 12 kilo lichter! En dat in 3 maanden tijd. Ik ben bezig met de afbouw fase om zo stabiel te blijven als ik er mee stop. Dus ik kan met een gerust hart in mijn badpak deze zomer!

Janneke Boeren, Lommel
Heerlijk die repen en wafels. Mijn kilo's zijn er af. 20 kilo in 4 maanden tijd. Maar de repen en wafels bestel ik nog steeds als tussendoortje. Ik ben er bijna verslaafd aan!

Linda van den Berg, Eindhoven
Ik was gewend aan veel en ongezond eten. Dus moest ontzettend wennen en omschakelen toen ik met Power Slim begon. Maar gelukkig zijn e rveel verschillende producten zodat ik toch vaak met mijn gezin mee kon eten zonder apart te koken voor mijzelf. Uiteraard is een vers gemaakte tomatensoep lekkerder, maar als je aan het afvallen bent ben je blij met alles. Op een gegeven moment begon ik het zelfs lekker te vinden. Nu willen mijn kinderen er af en toe ook een hap van! Op feestjes neem ik gewoon mijn eigen toast mee! Nog even en dan ben ik 20 kilo kwijt.

Ilse Bakkum, Veldhoven
Bah, ik heb een hekel aan lijnen!! Maar wel fantastisch al die mooie complimenten die ik nu krijg. Ik krijg bijna mijn trouwjurk weer aan en voel me 10 jaar jonger…en fitter!

Contact

Contour Care
Willemstraat 2A
5503 JM  Veldhoven
Tel: 040-2954315
info@contourcare.nl