Sportcentrum Veldhoven
Feng Shui Spa

Feng Shui Spa

Met trots presenteren wij onze FENG SHUI SPA een revolutionair apparaat dat op het gebied van afslanken, pijnbestrijding en ontspanning dat doet wat het belooft

10 x € 200,00 (voor leden €100,00)

 

FENG SHUI SPA

Ons nieuwe hydrobad biedt de cliënt werkelijk een oplossing tegen moderne problemen zoals cellulitis, overgewicht, stress, pijnklachten en nog veel meer. Infrarood, stoom, vibro massage, aroma, kruiden therapie dragen hier zorg de voor.

Infrarood

Het nuttige van infrarood warmte is dat het dezelfde warmte is die de aarde ontvangt van de zon. Infrarood dringt diep in ons lichaam door in verschillende lagen van onze huid. De energie van infrarood is doelmatig gericht op de persoon en is niet gevoelig voor omgevingsinvloeden.

De effecten van infrarood

Het kcal verbruik ligt hoog (ongeveer 700 kcal per behandeling), net als de afvoer van afvalstoffen. Het vochtverlies kan weer aangevuld worden met water na de behandeling, maar het kcal verlies blijft uiteraard. Infrarood behandelingen verbranden calorieën en vet. Infrarood zorgt voor dezelfde voordelen als cardiofitness door het sneller pompen van het bloed door de bloedvaten.

Stoom

De natuurlijke therapeutische kwaliteit (goede eigenscahppen) van stoom is dat het de porieën opent en daarbij wordt het lichaam verwarmd. Daardoor neemt de stofwisseling toe en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Stoom vergroot vochtopname van de huidlagen en houdt het plaatselijke vochtgehalte en de elasticiteit van de huis op peil. Het toenemen van het bloed aan de huidoppervlakte vergroot de ontwikkeling van collageen afbraak. Dit zorgt voor vermindering van rimpels. Het resultaat is een intensief gehydrateerde huid die zijn elaticiteit terug heeft. Stoombehandelingen waarbij de stoom wordt ingeademd geven een verhoogt resultaat bij o.a. voorhoofdholte ontsteking, astma en allegieën.

Vibro massage

Ontspanning is een belangrijk onderdeel bij verschillende therapeutische behandelingen. Het vibratiebed is een uitstekende manier om spieren te ontspannen en om de bloedcirculatie te verbeteren. De vibro massage zorgt voor een direct gevoel van ontspanning, verzachting van pijn en vermindering van stress. massage activeert de stofwisseling, de huisconditie, spieren en onderliggende organen.

Frisse lucht voor het gezicht

Tijdens de behandeling in de Feng Shui Spa heeft de cliënt constant frisse lucht in het gezicht.

Kleurlichttherapie

Het lichaam reageert op bepaalde kleuren. Dit heeft psychische effecten voor het menselijk lichaam. Wanneer kleuren worden waargenomen met de ogen en worden geïnterpeteerd door de hersenen, vind er een chemisch en psychologisch proces in de hersenen plaats. Specifieke kleuren hebben soortgelijke effecten op het menselijk lichaam niet alleen voor de ogen. Zodra de verschillende golflengtes direct door de huid opgenomen worden.

 

Contact

Contour Care
Willemstraat 2A
5503 JM  Veldhoven
Tel: 040-2954315
info@contourcare.nl