Contour Care Veldhoven
Warmte & Ozon cabine

Warmte & Ozon cabine

Verwarmde cabines
Gericht en effectief afvallen zonder spierpijn

Ookwel de Thermo Fysische Methode genoemd. Onder begeleiding van onze afslankcoaches krijgt u bewegingsoefeningen. Het bewegingsprogramma is persoonlijk afgestemd op gewicht, leeftijd, conditie en het figuurprobleem. Alle oefeningen zijn liggend om rug en gewrichten te ontlasten. De warmte in de cabine bevordert de doorbloeding in uw huid- en spierweefsel. Resultaat is dat u zowel plaatselijk als algeheel uw figuur corrigeert. Bijkomend voordeel is dat de warmte spierpijn voorkomt. 


Ozon cabines
Een strakke en gladde huid zonder cellulite

De huid is vaak opgerekt bij gewichtstoename. Tijdens het afvallen kan de huid er verslapt uitzien. Daarnaast is cellulite een veel voorkomend probleem bij vrouwen. De ozon cabine biedt hier de oplossing. Deze ondersteunt tijdens de kuur bij het strakker en gladder maken van de huid en vermindert drastisch cellulite. Hoe dit werkt?

Ozon is een hoogwaardige vorm van zuurstof, die de poriën opent en de bloeddoorstroming stimuleert. Door de toename van zuurstof in de huidcellen, verhoogt de celstofwisseling. Het effect is dat de huid mooier, gladder en strakker wordt. Tevens vermindert de vorming van cellulite drastisch.

 

Contact

Contour Care
Willemstraat 2A
5503 JM  Veldhoven
Tel: 040-2954315
info@contourcare.nl