Spinning

Spinning

Virtual sport spinning lessen

Als eerste in Veldhoven heeft Contour Care de mogelijkheid om te sporten met virtual sport spinning lessen.

De kracht van deze nieuwe manier van sporten wordt gekenmerkt door het feit dat deze kwalitatief hoogwaardige manier van trainen versterkt wordt, doordat men zich waant in een virtuele wereld. Dat wil zeggen dat u les krijgt van een gefilmde instructeur, op het breedbeeld scherm vlak voor u. Doordat deze virtuele instructeurs extreem motiveren, veel ervaring hebben en de benodigde diploma's, doen deze lessen op geen enkele manier onder voor de bestaande lessen. Doordat deze lessen op ieder moment van de dag kunnen worden ingezet, zijn ze een ideale aanvulling op het huidige aanbod aan lessen die u van ons gewent bent.

Mocht u nu denken dat deze lessen iedere keer hetzelfde zijn, dan heeft u het mis. Of u nu fietst door de hoge bergen en heuvels van Spanje, of de toppen van de Alpe du Huez, Mont Ventoux en Col du Galibier beklimt. Maar ook de routes als Monaco by night, Eiffel en Alicante zijn genieten. Kortom, welke route u ook kiest, voor iedereen is er wat wils.

Kwaliteit gegarandeerd
De groepslessen van Virtual Sport staan garant voor hoge kwaliteit. Zowel inhoudelijk als qua uiterlijk! De lessen zijn inhoudelijk samengesteld door ervaren sportprofessionals. Dit zorgt ervoor dat  u als sporter altijd een professionele les zal volgen. Daarnaast zorgen High Definition videobeelden en opzwepende muziek voor de ultieme beleving.

Ontdek de voordelen van Virtual Sport:

Contact

Contour Care
Willemstraat 2A
5503 JM  Veldhoven
Tel: 040-2954315
info@contourcare.nl