Perfect Pilates

Perfect Pilates

Veelzijdig trainen

Perfect Pilates is een trainingsprogramma dat het lichaam snel, verantwoord en doeltreffend ‘in shape’ brengt.

Het geheim en het succes van Pilates zit ‘m in de eenvoud en doeltreffendheid van de oefeningen. Door de spieren bewust te leren aanspannen verbetert je houding. Door de passieve leefstijl neemt het aantal vezels dat actief deelneemt aan een beweging af. Je hebt ze wel, maar je gebruikt ze niet. Veelal geeft dit lichamelijke klachten zoals rugpijn, bekkenklachten, schouderklachten en spanningen in de nek. Door de precieze aanspanning bij de Perfect Pilates oefeningen leer je ze inschakelen en verdwijnen de klachten. Perfect Pilates is de perfecte manier om het lichaam weer te leren kennen. Het leert je om elk spiertje bewust aan te spannen. Niet alleen de oppervlakkig gelegen spieren, maar ook de dieper gelegen spieren. Zelfs de bekkenbodemspieren leert het lichaam weer onder controle te krijgen! Tevens zullen de buikspieren sterker worden en dit resulteert in een plattere buik. En wie wil dat niet!

De kracht van Perfect Pilates:
Perfect Pilates is een eenvoudige en effectieve bewegingsvorm die zorgt voor een sterk lichaam en een sterke geest. Het is een functionele manier van bewegen die van pas komt bij alle dagelijkse activiteiten. Daarnaast richt Perfect Pilates zich op lichaamshouding, ademhaling en lichaamsbewustzijn. Perfect Pilates is een populaire fitheidstraining door de bewezen methode met gegarandeerde resultaten.

De voordelen van Perfect Pilates:

Voor wie is Perfect Pilates?
Perfect Pilates is een eenvoudig te volgen, rustig en veilige trainingsvorm en daardoor geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, fitheidniveau en ervaring.


Rooster

  Ma Di Wo Do Vr Za
8:45            
9:00            
10:00    
Perfect Pilates
10:00 - 10:45
     
11:00            
18:45            
19:00            
19:30            
19:45
Perfect Pilates
19:45 - 20:30
         
20:00    
Perfect Pilates
20:00 - 20:45
     
20:30            

Contact

Contour Care
Willemstraat 2A
5503 JM  Veldhoven
Tel: 040-2954315
info@contourcare.nl